Tarieven & Garantie

Tarieven

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE TANDHEELKUNDE MET VOORDELIGE ALL - IN PRIJZEN / Een aantal zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de door u bij ons gemaakte tandheelkundige kosten vanuit de aanvullende verzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. Ook kunt u de door u gemaakte tandheelkundige kosten aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Voor meer informatie kunt u terecht op www.belastingdienst.nl

Wat kost een gebitsbehandeling?

De kosten voor één gebitsbehandeling is bij ons zeer betaalbaar. Daarbij zijn onze producten perfect op elkaar afgestemd in prijs-kwaliteit verhouding. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Bv mist u een kies en u wilt 1 implantaat met 1 porseleinen kroon op kost dit bij ons vanaf €300,- incl alle stappen. Bent u tandeloos kunt u bij ons een vaste gebit krijgen met 12 porselein kronen bevestigt op 6 implantaten voor vanaf 2.400,-euro per kaak.

Hieronder meer details:

Bij een behandelplan heeft u grote keuze uit diverse merken en prijzen.

Op deze tarievenpagina kunt u de kosten zien van verschillende materialen van kronen en merken van diverse implantaten, maar ook verschillende technieken.

Na een behandelplan kunt u de kosten berekenen door een beslissing te nemen over volgende stappen:

1-Kies uw merk voor een implantaat :

Bv. Bego  Duits merk of Turks merk met CE Markering/EU Certificering

2-Kies uw materiaal voor de kronen/prothese:

Porselein op metaal of  Zirkonium kronen

 

Behandeling door onze Engels/Turks sprekende algemeen tandarts

 KROON-BRUGWERK  Prijsindicatie
 Kroon porselein op metaal  € 100,-
 Zirkonium kroon volkeramisch  € 150,-
 VASTE OPLOSSINGEN VOOR GEHEEL TANDELOZE PATIENTEN  
 All on-6, Gecementeerde 12 porseleinen kronen op metaal, gelijmd op 6 Turkse merk implantaten met EU Certificering, per kaak  € 2.400,-
 All on-6, 12 zirkonium kronen, gelijmd op 6 Turkse merk implantaten met EU Certificering, per kaak  € 3.000,-

 

 Behandeling door Nederlands sprekende tandarts specialist Dr.Erdal K.  Prijsindicatie
 KROON - BRUGWERK  Inclusief materiaal- en tandtechniekkosten
 Kroon porselein op metaal  € 150
 Zirkonium Kroon volkeramisch  € 200
 Laminate Veneer, Facings Porselein  € 200
 Laminate Veneer, Facings Composiet (Uveneer USA)  € 75
 IMPLANTATEN In onze praktijk worden alle implantaten geplaatst alleen door de implantoloog Dr.Erdal Kumkumoglu  inclusief titanium & healing abutments, exclusief de kroon
 Implantaat Turkse merk met EC certificaat  € 200
 Implantaat Duitse Merk  € 300
 Implantaat premium merk BEGO / Duits.  € 400

 Implantaat Nobel Biocare / USA

 Implantaat Antogyr / Strauman Switzerland

 € 500
 Korte implantaten van Merk SWEDEN & MARTINA / ITALIE Korte implantaat modellen, bij gebrek aan kaakbot zonder botopbouw implanteren  € 400
 EXTRA'S EN OPTIES  
 Sinuslift gesloten (Sinusbodemelevatie ortograad) MAGNETO-DYNAMIC TECHNOLOGIE  € 50
 Custom Premill Abutment op Bego implantaat extra  € 50
 Zirkonium abutment op implantaat extra  € 100
 Verschroefde kroon-brugwerk op implantaten, extra kosten per implantaat  € 50
 VASTE OPLOSSINGEN VOOR GEHEEL TANDELOZE PATIENTEN, PER KAAK  Prijzen voor BEGO Duits merk implantaten incl.alle stappen
 Klikprothese op 4 implantaten op bovenkaak incl.4 implantaten en de prothese  € 3.000
 All on-4, incl. Schroefsysteem op 4 implantaten  € 3.800
 All on-6, Gecementeerde 12 porseleinen kronen op metaal, gelijmd op 6 BEGO Duits merk implantaten  € 4.200
 All on-6, 12 zirkonium kronen, gelijmd op 6 BEGO Duits merk implantaten  € 4.800
 ALGEMEEN  
 Intake + advies  Gratis
 Maken en beoordelen kaakoverzichtsfoto OPG  € 20
 Maken en beoordelen meerdimensionale kaakfoto / per kaak  € 50
 Wortelkanaal behandeling 1-3 kanalen  vanaf €100 tot €150
 Composietvullingen  vanaf € 40
 Gebitsreiniging   € 40
 Tanden bleken 1 sessie met Diode Laser techniek  € 100
 Tanden bleken 2 sessie's met Diode Laser techniek op 2 dagen  € 150
 Tandvleesbehandeling met Laser (indien nodig, na het implanteren of gebitsreiniging)  inclusief

Deze tarieven zijn inclusief de noodkronen tijdens het verblijf, de tandtechniek en materiaalkosten, er komt verder geen extra toeslag bij.

Bij sommige van de patiënten komt het voor dat de kaak onvoldoende kaakbot heeft om direct te kunnen implanteren en zal er bot opgebouwd moeten worden. Hieraan.zijn extra kosten verbonden.

Vlucht, logement en transfer kosten zijn niet inbegrepen, wij hebben wel reispaketten, hiervoor kunt u onze Reis&Verblijf pagina zien op hieronder staande link:

https://www.praktijkistanbul.com/reis-verblijf

Behandeling en nazorg in Haarlem

Indien nodig kunnen sommige tandheelkundige behandelingen ook vooraf in Nederland bij onze collega's uitgevoerd worden zoals een wortelkanaalbehandeling, composiet vullingen, extracties, noodvoorzieningen, reinigen van het gebit en parodontologische behandelingen.

Wanneer u behandelingen in Haarlem ondergaat bij onze collega's, zijn deze kosten tegen Nederlandse tandartstarieven.

Gebitsprothese op implantaten maken in Nederland

Voor het implanteren op een tandeloze kaak zijn 1-2 dagen bij ons in Istanbul voldoende. Over 3-4 maanden kan een vaste schroefbare prothese of een klikgebit erop. Indien u wenst, kan de prothese ook in Eindhoven door onze Nederlandse tandtechnieker gemaakt en geplaatst worden. Hiermee bespaart u de reis en 10 daagse verblijfkosten naar Istanbul voor het prothese maken.

Extra kosten voor klikprotheses €500,- per kaak en voor vaste schroefprotheses (zoals all on 4) €1.000,- per kaak, wanneer u deze in Eindhoven zou willen plaatsen. De nazorg en garantie voor de protheses  is dan ook in Eindhoven geldig.

Levenslang Materiaal Garantie Op Implantaten

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over een uitgevoerde behandeling, dan zullen we ons uiterste best doen om het probleem op te lossen.

Onze implantaten hebben een internationale, levenslange kwaliteit&garantie certificaat op hun materialen, alle onderdelen zijn verkrijgbaar vanuit Nederland.

Het vastgroeien van een implantaat is in mede afhankelijk van de medewerking van de patiënt. Als die onvoldoende is kan de behandelaar daar niet altijd verantwoording voor dragen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan zal de kliniek er niettemin alles aan doen om met u tot een bevredigende oplossing te komen.

5 Jaar Garantie op Kronen

Op de kronen bieden wij vijf jaar garantie. Kronen en bruggen van porselein: 5 jaar garantie op het porselein (van de kroon zelf); deze garantie geldt niet voor reeds uitgevoerde (wortelkanaal)behandelingen, parodontitis, wortelbreuk en breuk door ongelukken of knarsen. De garantie is alleen geldig in onze tandartspraktijk/Istanbul.

De garantie verloopt als volgt: het 1e jaar wordt 100% van de kosten door garantie gedekt; het 2e jaar 80% van de kosten; het 3e jaar 60% van de kosten; het 4e jaar 40% van de kosten; het 5e jaar 20% van de kosten;. U dient de mondhygiëne adviezen nauwgezet op te volgen, dit ter beoordeling van de behandelaar. Derden mogen geen wijzigingen in het behandelde deel van het gebit hebben aangebracht. De garantie gaat in op de datum van plaatsing van het werkstuk. Defecten of benodigde reparaties aan door ons vervaardigde werkstukken veroorzaakt door ( externe) invloeden om te noemen : endodontische en/of parodontale problemen , ongeval, knarsen, veranderd medicatiegebruik, zwangerschap, verandering in de algemene gezondheid, roken, paradontale problemen, gebruik van hormoonpreparaten, osteoporose en/of het niet naleven van de mondhygiëneadviezen zijn uitgesloten van garantie. Indien u besluit de reparatie of het herstel elders uit te laten voeren vervalt uw recht op garantie. Noodzakelijke controles en of röntgenfoto’s evenals het vervangen van verbruiksonderdelen vallen niet onder de garantieregeling.

Gratis Gebitsreiniging

Bij een behandeling met porseleinen kronen boven de € 2.000,- is een professionele gebitsreiniging helemaal cadeau!

Dit houdt geen initiele parodontitis behandeling in waarbij al het tandsteen onder het tandvlees zal worden verwijderd.