Erdal Kumkumoglu

Tarieven

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE TANDHEELKUNDE MET VOORDELIGE ALL - IN PRIJZEN / Een aantal zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de door u bij ons gemaakte tandheelkundige kosten vanuit de aanvullende verzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. Ook kunt u de door u gemaakte tandheelkundige kosten aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Voor meer informatie kunt u terecht op www.belastingdienst.nl

BEHANDELING DOOR TANDARTS ERDAL

PRIJSINDICATIE

KROON - BRUGWERK Inclusief materiaal- en tandtechniekkosten
Kroon porselein op metaal €150
Zirkonium Kroon volkeramisch €250
Laminate Veneer, Facings Composiet (Uveneer USA) €80
Laminate Veneer, Facings Porselein  ACTIEPRIJS €200
Verschroefde kroon-brugwerk op implantaten, extra kosten per implantaat €50

IMPLANTATEN /  Actie geldt zolang de voorraad strekt.

inclusief titanium & healing abutment
IMPLANTAAT NOBEL BIOCARE USA ACTIEPRIJS €550
IMPLANTAAT SWEDEN & MARTINA /  Italie, korte implantaat optie's €500
IMPLANTAAT BEGO / Duitsland ACTIEPRIJS €399
IMPLANTAAT ALPHABIO / ISRAEL  €350
Sinuslift gesloten (Sinusbodemelevatie ortograad) €100
Zirkonium abutment op implantaat extra €100
   

VASTE OPLOSSINGEN VOOR GEHEEL TANDELOZE PATIENTEN, PER KAAK

Prijzen voor BEGO implantaten incl.alle stappen
Klikprothese op 2 implantaten op onderkaak incl.2 implantaten en de prothese €2.000
Klikprothese op 4 implantaten op bovenkaak incl.4 implantaten en de prothese €3.000
All on-4, incl. Schroefsysteem  op 4 implantaten €3,800
All on-5, incl. Schroefsysteem  op 5 implantaten €4.300
All on-6, Gecementeerde 12 porseleinen kronen op metaal, gelijmd op 6 implantaten €4,200
All on-6, USA BruxZir 12 zirkonium kronen, gelijmd op 6 implantaten ACTIEPRIJS €5,000
All on 3 - Trefoil by Nobel Biocare 3 implantaten op onderkaak incl. Schroefsysteem vaste gebitsprothese €4,500

ALGEMEEN

 
Intake + advies gratis
OPG foto €20
3D kaakfoto per kaak €50
Wortelkanaal behandeling 1-3 kanalen vanaf €100 tot €150
Composietvullingen vanaf €40
Gebitsreiniging €50
Tanden bleken 1 sessie met Diode Laser techniek    Actieprijs €100
Tandvleesbehandeling met Laser (indien nodig, na het implanteren of gebitsreiniging) inclusief

 

Low Budget Kronen

1 Kroon porselein op metaal € 100,-
2 Zirkonium kroon volkeramisch € 150,-

Omdat wij begrijpen dat sommige patiënten een kleiner budget hebben, bieden we nu low budget kronen aan. Deze kronen zijn kwalitatief goed maar zijn aanzienlijk lager in prijs.

Indien u voor low budget kronen kiest, wordt u niet geholpen door tandarts Erdal, maar door zijn Engels/Turks sprekende collega Dr. tandarts van onze team, specialist in kronen en brugwerk. Deze zal de hele behandeling in onze praktijk voor u doen.

De kronen die gebruikt worden zijn marktconforme kronen welke ook gebruikt worden door onze collega's in Turkije. Er wordt gebruikt gemaakt van een ándere tandtechnieker die op grotere schaal produceert waardoor de kosten lager liggen. De (duurdere) kronen die door tandarts Erdal geplaatst worden zijn conform de Europese standaard.

Deze tarieven zijn inclusief de noodkronen tijdens het verblijf, de tandtechniek en materiaalkosten, er komt verder geen extra toeslag bij.

 

Behandeling en nazorg in Haarlem

Indien nodig kunnen sommige tandheelkundige behandelingen ook vooraf in Nederland bij onze collega's uitgevoerd worden zoals een wortelkanaalbehandeling, composiet vullingen, extracties, noodvoorzieningen, reinigen van het gebit en parodontologische behandelingen.

Wanneer u behandelingen in Haarlem ondergaat bij onze collega's, zijn deze kosten tegen Nederlandse tandartstarieven, wel krijgt u 20% korting als een patient van ons.

Gebitsprothese op implantaten maken in Nederland

Voor het implanteren op een tandeloze kaak zijn 1-2 dagen bij ons in Istanbul voldoende. Over 3-4 maanden kan een vaste schroefbare prothese of een klikgebit erop. Indien u wenst, kan de prothese ook in Eindhoven door onze Nederlandse tandtechnieker gemaakt en geplaatst worden. Hiermee bespaart u de reis en 10 daagse verblijfkosten naar Istanbul voor het prothese maken.

Extra kosten voor klikprotheses €500,- per kaak en voor vaste schroefprotheses (zoals all on 4) €1.000,- per kaak, wanneer u deze in Eindhoven zou willen plaatsen. De nazorg en garantie voor de protheses  is dan ook in Eindhoven geldig.

Levenslang Materiaal Garantie Op Implantaten

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over een uitgevoerde behandeling, dan zullen we ons uiterste best doen om het probleem op te lossen.

Onze implantaten hebben een internationale, levenslange kwaliteit&garantie certificaat op hun materialen, alle onderdelen zijn verkrijgbaar vanuit Nederland.

Het vastgroeien van een implantaat is in mede afhankelijk van de medewerking van de patiënt. Als die onvoldoende is kan de behandelaar daar niet altijd verantwoording voor dragen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan zal de kliniek er niettemin alles aan doen om met u tot een bevredigende oplossing te komen.

10 Jaar Garantie op Kronen

Kronen en bruggen van porselein: 10 jaar garantie op het porselein (van de kroon zelf); deze garantie geldt niet voor reeds uitgevoerde (wortelkanaal)behandelingen, wortelbreuk en breuk door ongelukken of knarsen.De garantie is alleen geldig in onze tandartspraktijk/Istanbul.

Bij een 10-jarige garantietermijn: het 1e jaar wordt 100% van de kosten door garantie gedekt; het 2e jaar 90% van de kosten; het 3e jaar 80% van de kosten; het 4e jaar 70% van de kosten; het 5e jaar 60% van de kosten; het 6e jaar 50% van de kosten; het 7e jaar 40% van de kosten; het 8e jaar 30% van de kosten; het 9e jaar 20% van de kosten en het 10e jaar 10% van de kosten.

U dient de mondhygiëne adviezen nauwgezet op te volgen, dit ter beoordeling van de behandelaar. Derden mogen geen wijzigingen in het behandelde deel van het gebit hebben aangebracht. De garantie gaat in op de datum van plaatsing van het werkstuk. Defecten of benodigde reparaties aan door ons vervaardigde werkstukken veroorzaakt door ( externe) invloeden om te noemen : endodontische en/of parodontale problemen , ongeval, knarsen, veranderd medicatiegebruik, zwangerschap, verandering in de algemene gezondheid, roken, paradontale problemen, gebruik van hormoonpreparaten, osteoporose en/ of het niet naleven van de mondhygiëneadviezen zijn uitgesloten van garantie. Indien u besluit de reparatie of het herstel elders uit te laten voeren vervalt uw recht op garantie. Noodzakelijke controles en of röntgenfoto’s evenals het vervangen van verbruiksonderdelen vallen niet onder de garantie regeling.

Voor onderhoud en nacontrole kunt u terecht bij de tandkliniek in Haarlem. Halfjaarlijkse controles zijn noodzakelijk. Wij adviseren regelmatig uw gebit te laten controleren.

5 Jaar Garantie op Low Budget Kronen

Op de low budget kronen bieden wij vijf jaar garantie. Kronen en bruggen van porselein: 5 jaar garantie op het porselein (van de kroon zelf); deze garantie geldt niet voor reeds uitgevoerde (wortelkanaal)behandelingen, wortelbreuk en breuk door ongelukken of knarsen. De garantie is alleen geldig in onze tandartspraktijk/Istanbul.

De garantie verloopt als volgt: het 1e jaar wordt 100% van de kosten door garantie gedekt; het 2e jaar 80% van de kosten; het 3e jaar 60% van de kosten; het 4e jaar 40% van de kosten; het 5e jaar 20% van de kosten;. U dient de mondhygiëne adviezen nauwgezet op te volgen, dit ter beoordeling van de behandelaar. Derden mogen geen wijzigingen in het behandelde deel van het gebit hebben aangebracht. De garantie gaat in op de datum van plaatsing van het werkstuk. Defecten of benodigde reparaties aan door ons vervaardigde werkstukken veroorzaakt door ( externe) invloeden om te noemen : endodontische en/of parodontale problemen , ongeval, knarsen, veranderd medicatiegebruik, zwangerschap, verandering in de algemene gezondheid, roken, paradontale problemen, gebruik van hormoonpreparaten, osteoporose en/of het niet naleven van de mondhygiëneadviezen zijn uitgesloten van garantie. Indien u besluit de reparatie of het herstel elders uit te laten voeren vervalt uw recht op garantie. Noodzakelijke controles en of röntgenfoto’s evenals het vervangen van verbruiksonderdelen vallen niet onder de garantieregeling.

Gratis Gebitsreiniging

Bij een behandeling met porseleinen kronen boven de € 2.000,- is een professionele gebitsreiniging helemaal cadeau!

Dit houdt geen initiele parodontitis behandeling in waarbij al het tandsteen onder het tandvlees zal worden verwijderd.

 

Implantaat Aanbieding:

€101,- korting op BEGO Duitse merk implantaten, ze kosten nu slechts € 399,- all in met definitieve titanium abutment. 

Als u een kies mist, kost een implantaat behandeling met een porseleinen kroon erop nu slechts €549,- inclusief alle stappen.

Actie geldt zolang de voorraad strekt.

Releasedatum: 06 dec 2019
Update Datum: 24 jan 2022

Commentaar

Uw contactgegevens worden op geen enkele manier gedeeld. * Verplichte velden zijn verplicht.

1 Commentaar
commentaar
Philippe.
2 jaar geleden

Mijn ervaringen in praktijk Istanbul zijn tot op heden zeer positief,alles op en top verzorgd tot in de puntjes, ik kan alleen Erdal en zijn team iedereen aanraden .Erdal is een top tandarts , hij wil alleen maar het beste en het mooiste resultaat voor zijn patiënten.Doe zo verder ! Gewoon top ....


WhatsApp
WhatsApp
Facebook
Instagram
Twitter
Spotify