ERVARINGEN VAN PATIENTEN REVIEWS SINDS 2008

Ik heb bij deze praktijk al mijn tanden naar zirkoniumkronen laten vervangen. Een kleine praktijk met persoonlijke aanpak en makkelijke communicatie met de heer Kumkumoglu hij is zeer duidelijk en gemoedelijk. In het voortraject heb ik een behandeling bij zijn collega in Haarlem ondergaan. Nadien de uiteindelijke behandeling in zijn praktijk in Istanbul. Ik kan iedereen deze tandarts aanraden, deskundig, secuur, prettig in omgang en een duidelijke uitleg over het onderhoud. In deze praktijk ben je geen nummer, er word hier ruim de tijd voor je gemaakt.

Het is nu 3 jaar geleden dat ik bij Erdal geweest ben. Wat een fantastische dokter die passie heeft voor zijn vak. In beginsel toch een twijfelachtige stap gezet om vervolgens vol vertrouwen Erdal het werk te laten doen, Een perfectionist die mijn leven (een Big smile) van een drama tot een heel gelukkig mens gemaakt heeft. Mijn All- on 6, Bruxzir is van kwaliteit waarbij het totaalplaatje qua prijs ( niet te vergelijken met Nederland die gewoon het veelvoudige berekenen), de volle tevredenheid en de kundigheid van Erdal en Meral een grote pluim verdienen. Met trots aan een ieder: Een mooi gebit is goud waard. Praktijk Istanbul Bedankt!

Praktijk Istanboel is zeer zeker aan te raden. De praktijk ziet er keurig en professioneel uit. De Implantoloog /tandarts Erdal spreek vloeiend Nederlands en dat is erg prettig voor overleg en uitleg. Alle wensen zijn bespreekbaar en hij is een Pietje precies. Ik heb gekozen voor implantaten en facings en het resultaat is prachtig, een heel natuurlijke look waarmee je graag terug naar Nederland gaat. Als je het makkelijk vind kan de assistente Meral het vervoer vanaf het vliegveld en een hotel op loopafstand van de praktijk voor je regelen. Fijne bijkomstigheid is dat Istanboel een prachtige stad is.

Na vele jaren er tegenaan gehikt te hebben, besloot ik na het lezen van een positief verhaal van een vrouw uit Nederland toch Dr Erdal te benaderen. Ik had tevoren een tandarts uit Tilburg al geraadpleegd omtrent een behandeling en een prijsopgave. Ik kwam er niet uit. Bij Erdal die mij doorstuuurde naar Haarlem voor een OPG foto en een intake kreeg ik toen hij mij belde gelijk een goed en vertrouwd gevoel. In mei 2021 vertrok in voor 4 implantaten naar Istanbul. Met rust en deskundigheid maar ook vriendelijk door Erdal en Meral ontvangen. Vooraf was eigenlijk alles al super geregeld door Meral. Een zeer goed Hotel en opgehaald door een taxi vanaf het vliegveld. Ik heb weinig tot geen pijn ervaren tijden het plaatsen van de implantaten. Na vier maanden weer terug voor het plaatsen van bruggen en kronen. Ik heb gekozen voor Zirkonium kronen, achteraf een zeer goede keuze het resultaat ziet er zeer goed uit. Ik kan iedereen Tandarts Erdal van harte en zonder enige twijfel aanbevelen.

Vandaag precies een jaar geleden wandelde ik met een all on six in mijn bovenkaak de praktijk van Erdal uit, nadat hij zich voor problemen gesteld zag door fouten gemaakt door een implantoloog in Nederland. Het resultaat was verbluffend en na een jaar kan ik zeggen dat mijn gebit nog steeds prachtig is, perfect functioneert alsof het eigen tanden zijn, er veel complimenten zijn geweest voor het resultaat, ook van mijn nieuwe tandarts, iets wat niet snel gebeurt bij werk verricht door een buitenlandse collega. Dank!

Na jaren van paradontitis, december 2018 besloten mijn bovengebit te laten trekken. Meteen spijt van en gaan zoeken naar alternatieven voor een kunstgebit. Uiteindelijk Erdal gevonden en in februari 6 implantaten boven laten zetten voor een all on 6. Ik wilde ook mijn ondergebit laten trekken maar Erdal zei dat ik beter (goedkoper) kronen kon laten zetten. Eind juni terug naar Istanboel. Implantaten waren goed ingegroeid. In 1 dag implantaten boven tandvlees gehaald, tanden ondergebit afgeslepen en noodkronen opgezet. Erdal heeft het porseleinen gebit een paar keer terug gestuurd omdat hij de beet niet helemaal goed vond. Dag 10 kreeg ik mijn uiteindelijke gebit en was supergelukkig toen ik in de spiegel keek. Eindelijk weer normaal eten na 7 maanden gedoe. Erdal en Meral waren geweldig. Ze stelden me op mijn gemak en mijn gebit ziet er fantastisch uit. Ik kan alles eten en de beet is superscherp. Alsof ik mijn eigen gebit heb maar dan 10 keer beter en mooier. Het beste wat ik ooit gedaan heb is naar Erdal toe te gaan.

In mei bij tandarts Erdal geweest in zijn professionele praktijk in Istanbul voor het plaatsen van 27 kronen incl. twee bruggen. Naast mijn slechte gebit had ik ook een flinke overbite. Erdal vertelde mij dat hij het een grote uitdaging vond om mij een prachtig gebit te geven met daarbij een zo'n groot mogelijke correctie van de overbite door de brug en kronen van de voortanden, vergeleken met mijn originele tanden, iets naar achteren te plaatsen. Tijdens mijn eerste behandeldag, na het slijpen van de tanden, kwam de tandtechnicus kijken naar mijn gebit en ook hij vond het een uitdaging. Er vond uitgebreid overleg plaats met de tandtechnicus waarbij Erdal hem liet zien hoe hij het graag wilde hebben. Op mijn tweede afspraak, twee dagen later, was alles, nog zonder porselein, klaar om te passen. Pasvorm perfect. Op mijn derde afspraak, 2 dagen later, weer alles gepast met porselein en de kleur samen met Erdal uitgekozen. Op mijn vierde afspraak, één dag later, alle kronen en bruggen geplaatst. Het resultaat is verbluffend. Ik zal het moment waarop ik voor de eerste keer mijn prachtige tanden zag nooit meer vergeten, zo overrompeld door het ongelooflijke resultaat. Wat een mooie glimlach. Alles ziet er heel natuurlijk uit. Ook Erdal en zijn assistente Meral zag je stralen bij het eindresultaat, hier doen ze het voor. De overbite is door de perfecte plaatsing van de brug en kronen enorm verminderd. Kronen zijn zo geplaatst dat ik nu ook goed kan kauwen. Alle behandelingen zijn op hoog niveau verlopen in een rustige en zeer vriendelijke sfeer, waarbij Erdal een perfecte samenwerking heeft met zijn lieve assistente Meral. Ook de tandtechnicus heeft prachtig werk geleverd en is tandtechnisch zeer bekwaam. Ook heel prettig is dat je tussen de behandelingen volop tijd hebt, zonder pijn, om het mooie Istanbul te ontdekken. Erdal is een bevlogen tandarts/implantoloog, die enorm van zijn vak houdt, dit uit zich in zijn uitmuntende zorg en kwaliteit voor zijn patiënten, op het allerhoogste niveau behandelingen geeft en dit alles voor prijzen die veel lager liggen dan in Nederland. Ook mensen die deze behandelingen in Nederland wel kunnen betalen, beveel ik Erdal aan vanwege zijn grote vakmanschap. Als mens is Erdal een lieve, vriendelijke en sympathieke man. Beste Erdal, nogmaals bedankt voor jouw inzet, begeleiding en vakmanschap. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.

Via internet kwam ik snel in contact met Dr. Erdal. Na vergelijking van offertes heb ik mijn beslissing genomen om met Dr. Erdal in zee te gaan. Mede dankzij zijn vakkennis en wat reisadvies was het 1ste bezoek voor 4 inplantaten (1dag + heen en terugreis)al in november . 4maanden later was een 10daagse vakantietrip naar Istanbul een feit. Door de persoonlijke benadering en goede zorg van zijn assistenten zijn mijn nieuwe 25 kroontjes tot"juweeltjes"geslepen. Speciale dank aan Myshuttle,Pegasus en The Marionssuite. Groeten uit België

Mijn ervaring met Erdal (en z'n team) is uitstekend en veel beter dan met vele tandartsen/implantologen uit Belgie ! Evenals: één aanspreekpunt die ook de behandelaar is, ipv verantwoordelijkheden afschuiven (implantoloog, tandarts, tandtechnisch labo,...) Ik kwam 2x bij Erdal in 10/2018 en 02/2019: Benedenkaak: 7x implants , met nadien een Zirkonium prothese van maar liefst 14x tanden. Boven: 6x zirkonium kronen op de voortanden. Ik heb 1/3 van de prijs dan deze in Belgie betaald, dit voor dezelfde topkwaliteit ! (Nobel Biocare Implants, Bruxzir tanden). Hij spreekt Nederlands, zoals wij en heeft veel buitenlandse ervaring. Erdal z'n passie voor z'n vak maakt dat hij Internationaal naar vele symposiums gaat, waarbij hij vrijwel ook meteen kan gebruikmaken van de hedendaags meest innoverende materialen en technieken en deze kan toepassen (Trefoil systeem - Nobel Biocare OF Magnetisch hamersysteem 'Magnetic Mallet' voor kortere implants met minder botverlies), wanneer ik dit schrijf is er mss. 1/10 die dit toepast in Belgie en/of Nederland, wat van hem een heel innoverende en state-of-the-Art behandelaar maakt. Dankzij z'n grote bewogenheid en ervaring is hij niet 'vastgeroest' aan 1-bepaalde techniek, en kan hij U verschillende oplossingen en/of methodieken voorstellen zodat er voor U keuze is in een behandelplan, wat U vooral in Belgie/NL. niet gaat verkrijgen !), dit alles met een vooraf duidelijk afgesproken prijs, zonder enige verrassing achteraf en een perfecte opvolging ervan. Erdal z'n duidelijk, helder, communicatieve en pijnloze stijl met geduld en tijd voor z'n patienten waarbij de liefde voor het vak en estethiek duidelijk waarneembaar zijn samen met z'n innoverend karakter maken van hem een TopTandarts/Implantoloog/Esthetisch Tandarts. Ik kan Erdal van harte aanbevelen ! en eigenlijk is t zoals de trein te nemen, op 8u staat U daar ! Reken v/e vliegticket Istanbul op €150-€200 h+t, samen met een wellness 4* hotelkamer 2-pers. aan €40/nacht... dat haalt U er zo terug uit ! U kan 3x jaarlijks bij z'n Nederlandse collega op 1ste consult komen (bespreken behandelplan). AANRADER !!! Bedankt voor de goede zorg en het perfecte werk Erdal !

Zeer tevreden over de behandelng! Net afgerond, ik een implantaat met kroon en mijn man all on six in de bovenkaak. Geen centje pijn en een perfect resultaat. Erdal is zeer kundig en een Pietje precies! Betrouwbaar in zijn planning en adviezen.

Sociale Media

WhatsApp
WhatsApp
Facebook
Instagram
Twitter
Spotify