Over Ons

Praktijk Istanbul tandarts

Praktijkistanbul is een onafhankelijk Nederlands, Duits, Engels en Turkstalige praktijk opgezet door tandarts en implantoloog Erdal Kumkumoglu om naast Turkse patienten ook mensen uit de hele EU (voornamelijk, Nederland, Duitsland en België) bij te staan bij tandheelkundige behandelingen in Turkije / Istanbul. Onze opzet is om u te behandelen volgens de meest moderne behandelconcepten met de meest geavanceerde technieken die momenteel voor handen zijn. Wij zijn een moderne praktijk in het centrum van Istanbul. Wij bieden esthetische behandelingen en zijn gespecialiseerd in esthetische kronen, bruggen en implantaten.

Praktijk Istanbul Turkije

Praktijk Istanbul wordt geleid door Erdal Kumkumoglu,tandarts en implantoloog met internationale ervaring.

Afgestudeerd aan de Istanbul Universiteit in 1994. Tijdens zijn studie heeft hij de specialisatie ITI Implantologie afgerond in 1993 aan de Justus-Liebig Universität Gießen-Duitsland. Tandarts Erdal heeft aan dezelfde universiteit ook parodontologie en prothetiek gestudeerd. Daarna werkte hij enige jaren met tandartsen in Amsterdam samen in een groepspraktijk.

Omdat tandarts Erdal in Nederland gewerkt heeft en Nederlands spreekt, weet Tandartspraktijk Istanbul Turkije aan welke zorg en service u gewend bent en kunnen wij aan uw wensen voldoen in uw eigen taal tijdens en na de behandeling, zonder vertaalservices of tussenpersonen. Normaal wordt gewerkt met een tolk, maar dat blijft een beperking bij het uiten van gevoelens. 

Bij onze tandartsbehandelingen werken wij vaak samen met Nederlandse collega's in Haarlem.

Vooronderzoek en nazorg kan in Haarlem bij onze tandarts collega's plaatsvinden. Indien nodig kunt u ook een OPG-kaakfoto laten maken in Haarlem of in Den Bosch. Deze zal dan naar ons worden gestuurd met de gegevens van het vooronderzoek, om zo uw conditie van het gebit te beoordelen voor een eventueel behandelplan.

Indien nodig kunnen sommige tandheelkundige behandelingen ook vooraf in Nederland bij onze collega's uitgevoerd worden zoals een wortelkanaalbehandeling, composiet vullingen, extracties, noodvoorzieningen, reinigen van het gebit en parodontologische behandelingen.

Wanneer u behandelingen in Haarlem ondergaat bij onze collega's, zijn deze kosten tegen Nederlandse tandartstarieven, wel krijgt u 20% korting als een patient van ons.

Erdal Kumkumoglu

Meer dan 25 jaar ben ik nu werkzaam als tandarts. Het is heel fijn om als een native te kunnen spreken in het Nederlands. Dat was de eerste reden om Nederlandse patienten te benaderen sinds 2003. Mijn internationale opleiding en werkervaring, kennis over Nederlands en Belgische cultuur maakte mijn tandartspraktijk vanaf begin een internationale centrum voor patienten die  naar Istanbul kwamen reizen voor een tandheelkundige behandeling.

Ik hou van mijn werk en help mensen graag bij het krijgen en behouden van een gezond en mooi gebit op een geruststellende en pijnloze manier. Ik ben er van overtuigd dat 'er goed uitzien' begint bij een mooie mond. Of je nu jong of oud bent. Het is een fijn gevoel om patienten ook uit Nederland/Belgie in hun eigen taal te behandelen in mijn praktijk, dat ze zich thuis voelen. Elke dag probeer ik er te zijn voor mijn patienten om optimale service te blijven verlenen.

Mooie Tanden Maken Is Mijn Passie

Het aanbieden van een hoge kwaliteit mondzorg is voor mij vanzelfsprekend. Individule zorg en aandacht voor de patient staat bij mij centraal in de praktijk. Ik streef naar een transparante en gedegen tandheelkundige aanpak. De patient informeren over de behandelmogelijkheden en samen een plan van aanpak opstellen is mijn devies.

Individueel en persoonlijk advies, analyse van de orale situatie en digitale fotografie zijn enkele voorbeelden die de patient begeleiden naar een mooier gebit en een mooiere glimlach. Het is mogelijk om mooie en vitale tanden te produceren die de natuur zo dicht mogelijk benaderen. Kortom mijn motto: ''Een professionele dentale restauratie verhoogt de kwaliteit van het leven''.

Als u voor een cosmetische behandeling op zoek bent naar een cosmetische goede tandarts kan ik u mijn tandartspraktijk adviseren, u bent hier van harte welkom. In praktijk Istanbul bent u aan het juiste adres.

Tevreden Nederlandse patienten , met hun eigen woorden uit onze ervaringen pagina sinds 2008:

Persoonlijke aanpak

In deze praktijk ben je geen nummer, er word hier ruim de tijd voor je gemaakt.

Deskundig, secuur, prettig in omgang, duidelijke overleg en uitleg.

Behandelingen op hoog niveau in een rustige en zeer vriendelijke sfeer.

Betrouwbaar in  planning en adviezen.

Duidelijke afspraken duidelijke prijzen geen verrassing!

Veel kennis en ervaring, tandarts legt alles stapsgewijs uit.

Tandarts Erdal weet altijd het juiste en voor u beste advies te geven!

Bij Praktijkistanbul afspraak is afspraak en geen verrassingen achteraf.

Bezoek nu onze kliniek

Praktijk İstanbul

Een afspraak maken
Ervaringen
Op deze pagina kunt u reviews lezen van onze patiënten sinds 2008