Meer dan 25 jaar ervaring met implantologie & prothetiek, korte behandeltrajecten, direct een afspraak: geen wachtlijst, we werken kostenefficient: u betaalt nooit te veel.

Het leveren van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen staat bij ons bovenaan. We houden onze kennis op peil door het volgen van vakcursussen in binnen-en buitenland.

Tandarts Erdal spreekt vloeiend Nederlands, hij heeft in Amsterdam gestudeerd en gewerkt, u wordt rechtstreeks door hem geholpen met aandacht in uw eigen taal.

Onze praktijk is klein en rustgevend. In onze praktijk doen we het rustig aan. U kunt uitgebreid vertellen,wat u zelf wilt. Patienten voelen zich veilig en gehoord.

Wij besteden met ons team veel tijd en moeite aan de esthetiek en werken volgens de normen van de esthetische tandheelkunde. Wij proberen kronen en bruggen te construeren,aangepast aan uw eigen uitstraling en karakter.

De ambities reiken veel verder dan het maken van standaard kroon- en brugwerk.In samenwerking met cosmetische tandlaboratoria streven wij naar esthetische en duurzame oplossingen voor het gebit.

Onze tandtechnisch laboratorium is gestructureerd om wensen van de patient te volbrengen. Ambacht en kunst worden gecombineerd met de nieuwste materialen en technieken om aan de hoogste esthetische verwachtingen te voldoen.

De moderne tandheelkunde biedt vandaag de dag een breed scala aan verschillende behandelingsmethoden. Samen met u kiezen wij de optimale oplossing voor uw individuele situatie. En dat alles in een aangename en vooral ontspannen sfeer, waarin u iets van uw spanning zult verliezen.

Er wordt steeds minder metaal in de mond gebruikt, niet alleen voor de esthetiek maar ook voor de gezondheid, materialen die meer biocompatible zijn dus meer weefselvriendelijk:

  • Wij kunnen voor u een Zirconium volkeramiek kroon, brug plaatsen met de zogenaamd CAD/CAM technologie, waarbij de kronen door de computer worden ontworpen en gefabriceerd; een precieze aansluiting op de afgeslepen tanden(met 50 micrometer nauwkeurigheid volgens het onderzoek, die tegelijkertijd voor een sterk kauwvermogen en een prachtig aanzicht zorgen.
  • Bij de CAD/CAM-technologie worden het onderwerp en de productie ondersteund door een computer. Met deze technologie kunnen wij de precieze maat en vorm voor kronen en bruggen bepalen en produceren. 

Gebruik Van De Nieuwste Technieken En Materialen:

Wij werken met dezelfde technieken en materialen zoals de moderne tandartsen in Nederland met een vakkundige instelling. Om kronen te maken worden de tanden met 'Dental Loops' keurig afgeslepen op wetenschappelijke wijze, volgens Nederlandse normen van de tandheelkunde om zo uw eigen weefsel te behoeden, netjes en zorgvuldig, zodat er nauwkeurige en langbestendige kronen worden eropgezet.

Wij weten dat een bezoek aan de tandarts nauwelijks als aangenaam wordt ervaren. Juist daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat u als patient alle aandacht krijgt en dat de tijd bij ons zo ontspannen mogelijk is. 

Praktijk Istanbul Turkije weet dat iedere patiënt anders is en andere wensen heeft. Daarom werken we nauw met u samen om een complete en duidelijk persoonlijke service te verlenen. 

Praktijk Istanbul Turkije heeft ervaring met angstpatienten die, door hun angst, jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Door onze persoonlijke begeleiding en rustige benadering proberen wij uw angst weg nemen en kunt u met een mooi,gezond gebit naar huis terug.

Praktijk Istanbul-Turkije biedt u de mogelijkheid een hoog gekwalificieerdeesthetische tandheelkundige behandeling te combineren met een heerlijke vakantie in prachtig Istanbul, waardoor u met een hersteld en mooi gebit naar huis terugkeert.

WhatsApp
WhatsApp
Facebook
Instagram
Twitter
Spotify