Implantaten

Plaatsen Van Implantaten

Niemand hoeft tandeloos door het leven te gaan. Implantaten verbeteren de levenskwaliteit. Nobody should die with their teeth in a glass. Prof. Per-Ingvar 
Brånemark - Nobel Biocare...
Voor het plaatsen van implantaten zijn meestal 1 of 2 dagen voldoende. Over 3-4 maanden na het genezen kan een vaste kroon erop geplaatst worden binnen 1 week. In onze praktijk worden de implantaten geplaatst door de Nederlands sprekende implantoloog Erdal Kumkumoglu.Sinds 1993 leveren wij diensten op het gebied van implantologie.U kunt rekenen op de deskundigheid van Praktijkistanbul.

Wij zijn goedgekeurd en aanbevolen door NobelBiocare USA Implantaat bedrijf

In een volledig tandeloze mond kunnen wij 12 kronen plaatsen op 4-6 implantaten per kaak. Voor de behandeling stellen we eerst een diagnose en maken een offerte.

Is het belangrijk dat de implantoloog zeer ervaren is?

Voor het plaatsen van tandheelkundige implantaten moet u een arts vinden met zeer goede ervaring en opleiding. Algemene tandartsen, parodontologen en kaakchirurgen bieden allemaal deze diensten, maar niet elke tandarts heeft hetzelfde opleidingsniveau of dezelfde ervaring die tandheelkundige implantaten kan plaatsen. Zelfs algemene tandartsen en parodontologen die een geavanceerde opleiding in het plaatsen van tandheelkundige implantaten hebben voltooid, kunnen deze procedures mogelijk niet vaak uitvoeren.Voor veel mensen die tandheelkundige implantaten overwegen, kan de beste bron zijn om rechtstreeks naar patiën te gaan of patiëntbeoordelingen op Internet te 
lezen. Sociale Media en Internet zijn nu een zeer handige manier om te bereiken. Zoek de implantaat tandarts of tandheelkundige kliniek die u wilt bezoeken, beoordelingen gemaakt door patiënten die eerder tandheelkundige implantaten hebben gehad, en lees ze in detail om meer te leren over de werkelijke patiëntervaring. De meeste tandartsen houden voor en na foto ' s van tandheelkundige 
implantaat patiënten om voorbeelden van de resultaten die ze kunnen bieden. Vraag uw tandarts of kaakchirurg om voorbeelden van zijn vorige werk te zien. Dit geeft u een goed idee van wat u kunt verwachten van uw eigen plaatsing en restauratie van een tandheelkundig implantaat. 

ALL ON 6

Zoals uw eigen tanden

Biedt veel meer comfort. Deze techniek optimaliseert het kauwvermogen 
en verbetert de esthetiek. U heeft geen hinder van een verhemelteplaat of hoge kunststofranden en u gaat naar bed en wordt wakker met een compleet gebit. Opgeteld schept dat hernieuwd zelfvertrouwen.Deze oplossing benadert het beste uw natuurlijke gebit.Als u alle tanden en kiezen mist, is een vaste constructie van porseleinen kronen op 6 implantaten de mooiste oplossing. Bij de All on 6 implantaattechniek worden, na radiologische en tomografische beeldvorming en metingen, waar nodig 6 tandheelkundige implantaten in het kaakbot geplaatst. De behandeling wordt beëindigd nadat een vaste prothese die geschikt is voor de orale structuur van de patiënt op de implantaten is geplaatst.Bent u een van de 3 miljoen prothesedragers in Nederland?Of heeft u nog eigen tanden,maar zitten deze los in de kaak? U krijgt weer dezelfde gebitsfunctie terug als u vroeger met uw eigen tanden had.Uw gebit zit muurvast; u hoeft nooit meer bang te zijn dat uw gebit losschiet.Ook niet als u in een appel bijt of een hap van een stokbroodje neemt. Deze zekerheid geeft veel mensen een goed gevoel. 

All On 4

In een tandartsbehandeling worden er per kaak vier tot vijf implantaten,de zgn.kunstwortels onder plaatselijke verdoving geplaatst.Hierop worden de nieuwe tanden en kiezen zodanig bevestigd,dat er een geheel vaste constructie ontstaat die voor u als patient niet meer uitneembaar is.Na 3 maanden krijgt u dan uw definitieve vaste gebit. Geen ingewikkelde bottransplantaties of sinus lift operaties nodig. Vrij gehemelte, behoud van smaak. Geen slinkende kaken en ingevallen gezicht. Geen gebit op het nachtkastje, geen kleefpasta's nodig. Vaste structurele oplossing voor patienten die geen eigen tanden meer hebben. Voor uw eerste bezoek zijn 3 werkdagen nodig en bij de tweede afspraak 8 werkdagen.

Klikprothese op implantaten

Indien u het wenst kan een klikprothese behandeling ook deels in Nederland bij onze tandtechnieker worden uitgevoerd. Hiermee bespaart u de reis en verblijfkosten naar Istanbul om de protese te vervaardigen (7 werkdagen).De implantaten plaatsen we tijdens een ingreep in Istanbul, waarbij we u een plaatselijke verdoving toedienen. U voelt dus niets van de behandeling zelf en eventuele napijn bestrijdt u met de door ons voorgeschreven pijnstillers. Nadat de implantaten zijn geplaatst, is het belangrijk dat de wonden tijd krijgen om te genezen. Pas daarna plaatsen we het definitieve klikgebit. 
In de eerste 6 tot 12 weken is het belangrijk om voorzichtig te eten en drinken, de implantaten zijn dan nog niet volledig vastgegroeid.Na de ingroeiperiode (minimaal drie maanden) van de implantaten in het kaakbot komt u naar Istanbul (gedurende 7 werkdagen) of naar Eindhoven bij onze Nederlandse tandtechnicus en wordt de nieuwe klikprothese voor u vervaardigd. Onze tandtechnicus controleert of de prothese goed past en of dit voor u comfortabel aanvoelt. Zodra de klikprothese eenmaal geplaatst is, kunt u het gebit op ieder gewenst moment indoen en uitnemen. Dit is een ideale oplossing voor mensen die problemen hebben met een loszittend kunstgebit of voor mensen die toe zijn aan een volledige gebitsprothese van de onder- en/of bovenkaak.Om een klikprothese goed te dragen zijn voor de onderkaak minimaal twee en voor de bovenkaak vier implantaten nodig. De prothese wordt in de mond vast geklikt op de implantaten. U kunt de prothese dus uit nemen om deze schoon te maken. 

Onderhoud 

Wanneer u goed voor uw implantaten zorgt kunnen deze jarenlang mee. Behandel daarom uw nieuwe gebit met implantaten net als u uw eigen tanden zou behandelen.

Nazorg 

Hoewel u wellicht moet wennen aan het gevoel en uw nieuwe uitstraling met het klikgebit, zit de prothese direct comfortabel. Zorg goed voor uw nieuwe gebit: houd uw mondhygiëne op peil en ga regelmatig naar de tandarts en/of mondhygiënist. Zo verlengt u de levensduur van de prothese.

Kosten klikgebit

4 Implantaten en prothese bovenkaak in Istanbul € 3.000,- all in.
2 Implantatenl en prothese onderkaak in Istanbul € 2.000,- all in.
Extra kosten voor klikprotheses €500,- per kaak wanneer u deze in 

Eindhoven zou willen plaatsen. De nazorg en garantie voor de protheses is dan ook in Eindhoven geldig. Hiermee bespaart u de reis en 10 daagse verblijfkosten naar Istanbul voor het prothese maken.Implantaten worden wel in Istanbul geplaatst.

Sinuslifting Sinus-Lift Procedure

De luchtholtes in de schedel die functies hebben zoals het verminderen van ons hoofdgewicht en het goed maken van geluiden, worden sinussen genoemd. Van de sinussen bevindt de zogenaamde maxillaire sinus zich in de gebieden naast onze kiezen en kleine kiezen. Meestal, wanneer de bovenste kaak (maxilla) achterste regio tanden verloren gaan, is er een rottende Bot in de plaats van de geëxtraheerde tand, en de afstand tussen de sinuswand en het bot apex (crest crest - de bovenkant van het kaakbeen) wordt verkort, en er is niet genoeg bot te implanteren in dit gebied. De chirurgische ingreep waarbij de sinusbodem wordt opgeheven om de afnemende hoeveelheid bot te verhogen, wordt sinuslifting (sinuslifting) genoemd.

Directe Sinuslift

Het is een techniek die de voorkeur heeft in gevallen waarbij de bothoogte 3-4 mm en lager is en die tot doel heeft meer bot te vormen.

Indirecte Sinuslift

Het is een techniek die wordt toegepast bij een bothoogte van 5 mm en meer en die ook de plaatsing van het implantaat mogelijk maakt.

Botopbouw - Guided Bone Regeneration Procedure

Begeleide weefselregeneratie is een methode die wordt gebruikt om harde en zachte weefsels zoals bot en tandvlees te geleiden met behulp van barrièremembranen in gebieden met onvoldoende volume of grootte waar het regeneratieproces om parodontale redenen vereist is. Het belangrijkste doel van het sturen van het regeneratieproces is het voorkomen van ongewenste celmigratie van aangrenzende weefsels naar de gebieden die regeneratie nodig hebben, en het vullen van deze gebieden met progenitorcellen die zorgen voor een geschikte en ideale botvorming. In een dergelijk geregenereerd gebied worden ideale functionaliteit, gewenste esthetische resultaten en succesvolle prothetische restauraties bereikt.

Minimaal-İnvasieve Kaakchirurgie, MAGNETO-DYNAMIC TECHNOLOGIE

Alternatief voor botaugmentatie bij weinig kaakbot en external sinuslift operatie op bovenkaak bij een gezakte sinus bodem is het gebruik van korte implantaten zonder ingewikkelde chirurgische procedures, met genezing van relatief korte tijd, pijnloos en met minder complicaties. Hiervoor gebruiken wij Sweden & Martina merk korte implantaten van 4 mm en 5 mm lengte met een speciaal design. Een ander alternatief is internaal sinus lift operatie met behulp van het nieuwe Magnetic Mallet Osteotom Systeem, voor sinus lift en kaakverbreding. Een innovatieve instrument voor implant chirurgie, om de kaakbot te schonen en eventuele complicaties te voorkomen. We Gebruiken Uitsluitend Toonaangevende A-Merken Van Implantaatleveranciers. Wij zijn niet afhankelijk van één leverancier. Dit geeft de patiënt de mogelijkheid om in overleg met de tandarts te kijken welk systeem het best past bij zijn/haar werkwijze en ervaring. Het kan zijn dat de tandarts die op het implantaat de tand, brug of kunstgebit gaat plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald systeem. In prijs zijn de verschillen klein en alle merken zijn internationaal bekend en kunnen waar ter wereld ook worden gerepareerd. We gebruiken geen replica’s, maar alleen originele componenten. Dat is, net als de jaarlijkse controles, een belangrijke voorwaarde voor de garantie.

Unieke prijs/kwaliteit Verhouding

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de oplossingen waarvoor u kiest. Om een behandelplan te maken is vaak een recente OPG kaakfoto nodig.U kunt deze aan ons toesturen als u al een heeft van uw eigen tandarts.Als u geen OPG foto heeft kunt u deze bij onze collega's laten maken in Haarlem of in Den Bosch. Aan het eind van uw behandeling geven wij u een gespecificeerde nota mee in het Nederlands met Nederlandse tandartscodes, zodat u eventueel gebruik kunt maken van belastingaftrek of zorgverzekering.

Implantaten v.a. € 200,- inclusief titanium abutment

Een implantaat is een 'kunstwortel' waarop later een kroon of brug geplaatst kan worden. Wij geven de voorkeur aan de implantaat NOBEL BIOCARE. Deze is wereldwijd marktleider in esthetische tandheelkunde en heeft een reeks innovatieve oplossingen ontwikkeld. Een van de toonaangevende fabrikanten van implantaten, om u een tandheelkundige behandeling van de hoogste kwaliteit te bieden. Sinds 1965 het eerste implantaat van professor Brånemark zijn al ruim vijf miljoen patiënten met succes behandeld met implantaten van Nobel Biocare. De prijs per Nobel Biocare merk implantaat (€ 400,-) + titanium abutment (€100,-) + metaal porseleinen kroon (€150,-) bedraagt € 650,- all-in, dat wil zeggen inclusief alle stappen met materiaal en tandtechnische kosten, diagnose, verdoving. Uitzondering: bij botopbouw en sinuslifting komt er een toeslag op de prijs!

BEGO implantaten uit Duistand zijn in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Bego is een wereldwijdse bedrijf sinds 1890, bekend met hun revolutionaire producten alleen van hoge kwaliteit. Met hun uitgebreide keus van implantaat onderdelen kan Bego voor elke patient een oplossing aanbieden. Met het Duitse bedrijf Bego werken we al meer dan 20 jaar. De Actieprijs per BEGO implantaat (€300,-) + titanium abutment (€100,-) + metaal porseleinen kroon (€150,-) bedraagt € 550,- all-in. Voodeligste implantaten zijn bij ons de Turkse merk implantaten met EU Certificering, betrouwbare produkten met CE markering, wel geproduceerd in onze eigen land. Deze kosten slechts € 200,- incl alle onderden met abutments. Sweden & Martina implantaten uit Italie zijn sinds 1972 een van de innovatieve implant systemen in de wereld. Het bedrijf produceert hoogontwikkelde hi-tech apparatuur voor implant chirurgie. Met hun korte implantaat modellen en de Magneto Mallet Osteotom is een sinus lift operatie vaak niet nodig. Ook geschikt voor patienten waarbij op onderkaak de kaakbot is geslonken.

Onderhoud

Halfjaarlijkse controles blijven noodzakelijk, zodat we uw investering kunnen controleren en in optimale conditie kunnen houden. Zo blijft de kwaliteit van uw werkstuk behouden. Een goede mondhygiene is nodig voor een duurzame leven van implantaten.