Reis Verblijf

Geen zorgen over uw aankomst of vertrek ! U kunt opgehaald worden door een prive transfer die op u wacht bij de aankomsthal op het vliegveld met een naambordje tegen een toeslag. In verband met uw comfort en bereikbaarheid adviseren wij in loopafstand te logeren van onze praktijk tijdens uw behandeling in Istanbul, zodat de afspraken vlot kunnen doorgaan. Via www.booking.com kunt u ook zelf makkelijk een voordelig hotel regelen in de buurt Şişli / Osmanbey metro station.

Reis & Verblijf

Voor uw verblijf bent u geheel vrij in de keuze van vlucht en/of hotel. U kunt uw verblijf geheel naar eigen bugdet en wensen inrichten. Indien u daarbij hulp wilt,helpen wij ev. graag met het boeken van een vlucht&transfer of een hotel of appartement .

Hier Zijn De Opties:

OPTIE 1- U kunt uw hele reis (vlucht, hotel, transfers) laten boeken door Beytours Reisburo, Turkije specialist in Utrecht : 030 293 18 18

OPTIE 2- U kunt een vlucht regelen naar Istanbul via THY , KLM, PEGASUS op afspraak met ons en de transfers regelen we zelf voor u.

Via www.booking.com kunt u zelf makkelijk een voordelig hotel regelen in de buurt Şişli / Osmanbey metro station.

TRANSFER

Kosten voor de transfer van Sabiha Gökçen Airport retour €80,- of van IGA (Istanbul Grand Airport) retour € 70,- en brengt u naar uw verblijf in Istanbul en de laatste dag ook terug naar de luchthaven.

OPTIE 3- Voor uw bezoek bent u geheel vrij in de keuze van vlucht, hotel en transfer.

U kunt een vlucht regelen via THY , KLM, PEGASUS op afspraak met ons.

U kunt uw verblijf geheel naar eigen bugdet en wensen inrichten. B.v. op www.booking.com, kijk een hotel in de wijk ''Sisli,Osmanbey of Taksim'' van Istanbul. De wijk gelieve opzeken als''Osmanbey metro station'', alle hotels in deze buurt zijn dichtbij, daar is onze tandartspraktijk 100m ver vandaan op loopafstand.

Geen zorgen over uw aankomst of vertrek ! U kunt opgehaald worden door een prive transfer die op u wacht bij de aankomsthal op het vliegveld met een naambordje. Kosten Sabiha Gökçen Airport retour €80,- of IGA (Istanbul Grand Airport) retour € 70,- en brengt u naar uw verblijf in Istanbul.

Luchthavenshuttle:

Voor Sabiha Gökçen Airport (SAW) : http://www.havabus.com

Voor IGA (Istanbul Grand Airport) : https://hava.ist/en

Met luchthavenshuttle op vliegveld kost maar rond 4 euro pp naar het Taksim plein, dit is 1 halte ver van onze praktijk bij Osmanbey metro station. U kunt met uw creditcard of met een OV Chipkaart (ISTANBULKART) betalen in de bus.

Of gewoon zelf een taxi nemen op het vliegveld naar uw hotel voor circa 30,- tot 40,- euro per enkel rit.

Medisch zorg en vakantie, dat gaat samen als u voor Tandartspraktijk Istanbul,Turkije kiest. U bespaart veel geld en combineert dit met een vakantie.

Istanbul Anders

Istanbul is een oude, maar ook moderne grote stad. Dus net als in Amsterdam, er is veel boeiends te zien en te doen. Naast de Oudheden zijn er ook grote nieuwe moderne warenhuizen en geweldige uitgangsmogelijkheden. Ook is er veel natuur, bijv. het Belgradobos of de prinsen eilanden. Wij informeren u graag over de bezienswaardigheden van prachtige stad Istanbul, zodat u elke dag mooie uitstapjes kunt maken.

Hiervoor hebben wij ook Istanbul Easy opgezet. Er is een Nederlands talige officiele stadsgids, die u kan gidsen en u speciale niet zo bekende plekjes van Istanbul kan laten zien.

Neem contact voor meer informatie.