Reis Verblijf

Geen zorgen over uw aankomst of vertrek ! U kunt opgehaald worden door een prive transfer die op u wacht bij de aankomsthal op het vliegveld met een naambordje tegen een toeslag. In verband met uw comfort en bereikbaarheid adviseren wij in loopafstand te logeren van onze praktijk tijdens uw behandeling in Istanbul, zodat de afspraken vlot kunnen doorgaan. Wij kunnen voor u in onze buurt een geschickte accomodatie regelen.

Reis & Verblijf

Voor uw verblijf bent u geheel vrij in de keuze van vlucht en/of hotel. U kunt uw verblijf geheel naar eigen bugdet en wensen inrichten. Indien u daarbij hulp wilt,helpen wij ev. graag met het boeken van een vlucht&transfer of een hotel of appartement .

Hier Zijn De Opties:

OPTIE 1- U kunt uw hele reis (vlucht, hotel, transfers) laten boeken door Beytours Reisburo, Turkije specialist in Utrecht : 030 293 18 18

OPTIE 2- U kunt alleen een vlucht regelen naar Istanbul via THY , KLM, PEGASUS op afspraak met ons en de rest regelen we zelf voor u, dus de transfers en logement.

Bijvoorbeeld 1 weekse logement pakket met 7 nachten en incl. transfers retour van en naar het vliegveld-verblijf kost bij ons vanaf €250,-

ACCOMODATIE :

Indien u bij ons een hotel boekt, wordt u op het vliegveld opgehaald door het transferbedrijf en ook de laatste dag teruggebracht van uw hotel naar het vliegveld. Eerste dag van de behandeling wordt u dan ook van het hotel opgehaald en naar onze praktijk begeleid door onze personeel. Tijdens uw verblijf is het ontbijt in het hotel meestal inbegrepen. Onze hotels liggen op maximaal 5 min loopafstand van onze tandartspraktijk.

Voor het regelen van een voordelig verblijf dichtbij onze praktijk naar uw wens en budget, een appartement (E25,-) of een hotel kamer van 3 tot 5 sterren( met zwembad) , in loopafstand van onze buurt, ook voor een transfer op het vliegveld,  voor meer info kunt u  contact opnemen met onze tandartsassistente Mvr.Meral per WhatsApp of per mail:

0090 543 658 71 55          [email protected]

TRANSFER

Kosten voor de transfer van Sabiha Gökçen Airport of van IGA (Istanbul Grand Airport) retour € 75,- en brengt u naar uw verblijf in Istanbul en de laatste dag ook terug naar de luchthaven.

OPTIE 3- Voor uw bezoek bent u geheel vrij in de keuze van vlucht, hotel en transfer.

U kunt een vlucht regelen via THY , KLM, PEGASUS op afspraak met ons.

U kunt uw verblijf geheel naar eigen bugdet en wensen inrichten.Kijk een hotel in de wijk ''Sisli,Osmanbey of Taksim'' van Istanbul. De wijk gelieve opzeken als''Osmanbey metro station'', alle hotels in deze buurt zijn dichtbij, daar is onze tandartspraktijk 100m ver vandaan op loopafstand.

Geen zorgen over uw aankomst of vertrek ! U kunt opgehaald worden door een prive transfer die op u wacht bij de aankomsthal op het vliegveld met een naambordje. Kosten Sabiha Gökçen Airport of IGA (Istanbul Grand Airport) retour € 75,- en brengt u naar uw verblijf in Istanbul.

Luchthavenshuttle:

Voor Sabiha Gökçen Airport (SAW) : http://www.havabus.com

Voor IGA (Istanbul Grand Airport) : https://hava.ist/en

Met luchthavenshuttle op vliegveld kost maar 3 euro pp naar het Taksim plein, dit is 1 halte ver van onze praktijk bij Osmanbey metro station. U kunt met uw creditcard of met een OV Chipkaart (ISTANBULKART) betalen in de bus.

Of gewoon zelf een taxi nemen op het vliegveld naar uw hotel voor circa 20,- euro per enkel rit.

Medisch zorg en vakantie, dat gaat samen als u voor Tandartspraktijk Istanbul,Turkije kiest. U bespaart veel geld en combineert dit met een vakantie.

Istanbul Anders

Istanbul is een oude, maar ook moderne grote stad. Dus net als in Amsterdam, er is veel boeiends te zien en te doen. Naast de Oudheden zijn er ook grote nieuwe moderne warenhuizen en geweldige uitgangsmogelijkheden. Ook is er veel natuur, bijv. het Belgradobos of de prinsen eilanden.

Hiervoor hebben wij Istanbul Easy opgezet. Er is een Nederlands talige officiele stadsgids, die u kan gidsen en u speciale niet zo bekende plekjes van Istanbul kan laten zien.

Als u onder begeleiding Istanbul wilt verkennen, dan hebben wij ook Engels sprekende studenten beschikbaar die u in het weekend samen kunnen begeleiden overdag voor een halve/hele dag of een avonduitstap 7 dagen per week tegen een kleine vergoeding van €20,- .

Neem contact voor meer informatie.