Laura / 02-02-2024

Tandarts Erdal ervaringen

Laura:

Al geruime tijd volgde ik het account van praktijk Istanbul.  Dit omdat ik graag eerst goed onderzoek doe voordat ik zoiets als dit onderneem. Na geruime tijd en wat referenties te hebben ingewonnen zag ik het helemaal zitten om een bezoek aan deze praktijk te brengen om mijn gebit te laten verbeteren.

Ik heb eerst een vooronderzoek gehad in Haarlem waar tandarts Erdal regelmatig komt om samen te kijken naar wat nodig is en wat hij voor mij kan betekenen.

Het vooronderzoek wees uit dat ik drie à vier implantaten nodig had en ook wat kronen omdat een gedeelte van mijn kiezen verzwakt was. Het fijne is dat tandarts Erdal erg goed Nederlands spreekt en goed communiceert. Ik denk een unieke formule voor een grote behandeling zoals deze. Omdat ik mijn gebit een zo natuurlijk mogelijke uitstraling wilde koos ik voor implantaten en kronen op plaatsen waar dit echt nodig is. De tandarts bedenkt ondertussen wat goed zou zijn om toch een frisse uitstraling te krijgen.

Na een aantal weken vertrek ik naar Istanbul, toch wel wat nerveus. Meral, de assistente, heeft een keurig budget hotel geregeld en ook de taxi. Een aanrader om dit aan haar over te laten. Eenmaal binnen in de nette praktijk krijg ik enorm vertrouwen. Wat een professionele en warme omgeving.

Bij mijn eerste bezoek werd er een foto gemaakt bij een collega en werden er implantaten in mijn kaakbot aangebracht, ook kreeg ik een sinuslift omdat mijn linkerkaak weinig kaakbot had. Hierbij kreeg ik goede begeleiding en ook medicijnen ter voorkoming van een ontsteking. Het was snel gebeurd, maar voor mij best een flinke ingreep. Die bewuste dag deed ik rustig aan en ging ‘s middags met de taxi naar een fijn restaurantje aan de Bospurus!

De volgende dag werd alles gecheckt, voelde ik me redelijk goed en ging de dag erop naar huis.

Na een tijd van ingroeien van de implantaten ben ik terug gegaan naar Istanbul. Ik had ongeveer 4 afspraken in de praktijk nodig om de kronen op de implantaten te laten zetten, ook werden er vier andere kronen geplaatst. Het resultaat is verbluffend. Zo blij dat ik de stap heb genomen. Het kost tijd en energie om naar Istanbul te gaan maar Praktijk Istanbul levert een prachtig resultaat. Dank aan de tandarts, maar ook de assistentes. 

Als ik de kliniek met een cijfer moest belonen werd het een 9.5! Zoveel service, aandacht en klantvriendelijkheid was ik niet gewend in Nederland maar voelt heel prettig, zeker als je er een stuk voor moet reizen.