Wij kunnen u eerste klas behandelingen aanbieden tegen veel lagere prijzen. Dit komt omdat lonen en overheadkosten in Turkije voor tandcorrecties veel lager zijn.

Over het algemeen kunnen kronen en bruggen op implantaten zo worden gemaakt dat niemand het verschil opmerkt. Alleen bij een heel nauwkeurige inspectie zal soms enig verschil met eigen tanden en kiezen te zien zijn, maar dit geldt ook voor conventionele kronen en bruggen.

Voordelen: Zitten vast in de kaak, maken vaste constructie mogelijk het gebit voelt weer aan als "eigen" waardoor enorme psychologische winst Veel comfortabeler dan uitneembare constructie de kaak blijft in model (de kaakwal slinkt niet meer)

Voor de dag(en) waarop u niet wordt behandeld, kunnen we u suggesties geven. Afhankelijke van uw interesse zijn er mogelijkheden voor excursies naar verschillende historische plaatsen in het oude Constantinopel.

U betaalt de kosten van de tandheelkundige behandelingen rechtstreeks aan de tandarts, cash in euro's. In Istanbuls zijn betaalautomaten waar u euro’s kunt pinnen.

Sociale Media

WhatsApp
WhatsApp
Facebook
Instagram
Twitter