Vandaag precies een jaar geleden wandelde ik met een all on six in mijn bovenkaak de praktijk van Erdal uit, nadat hij zich voor problemen gesteld zag door fouten gemaakt door een implantoloog in Nederland. Het resultaat was verbluffend en na een jaar kan ik zeggen dat mijn gebit nog steeds prachtig is, perfect functioneert alsof het eigen tanden zijn, er veel complimenten zijn geweest voor het resultaat, ook van mijn nieuwe tandarts, iets wat niet snel gebeurt bij werk verricht door een buitenlandse collega. Dank!

Na jaren van paradontitis, december 2018 besloten mijn bovengebit te laten trekken. Meteen spijt van en gaan zoeken naar alternatieven voor een kunstgebit. Uiteindelijk Erdal gevonden en in februari 6 implantaten boven laten zetten voor een all on 6. Ik wilde ook mijn ondergebit laten trekken maar Erdal zei dat ik beter (goedkoper) kronen kon laten zetten. Eind juni terug naar Istanboel. Implantaten waren goed ingegroeid. In 1 dag implantaten boven tandvlees gehaald, tanden ondergebit afgeslepen en noodkronen opgezet. Erdal heeft het porseleinen gebit een paar keer terug gestuurd omdat hij de beet niet helemaal goed vond. Dag 10 kreeg ik mijn uiteindelijke gebit en was supergelukkig toen ik in de spiegel keek. Eindelijk weer normaal eten na 7 maanden gedoe. Erdal en Meral waren geweldig. Ze stelden me op mijn gemak en mijn gebit ziet er fantastisch uit. Ik kan alles eten en de beet is superscherp. Alsof ik mijn eigen gebit heb maar dan 10 keer beter en mooier. Het beste wat ik ooit gedaan heb is naar Erdal toe te gaan.

In mei bij tandarts Erdal geweest in zijn professionele praktijk in Istanbul voor het plaatsen van 27 kronen incl. twee bruggen. Naast mijn slechte gebit had ik ook een flinke overbite. Erdal vertelde mij dat hij het een grote uitdaging vond om mij een prachtig gebit te geven met daarbij een zo'n groot mogelijke correctie van de overbite door de brug en kronen van de voortanden, vergeleken met mijn originele tanden, iets naar achteren te plaatsen. Tijdens mijn eerste behandeldag, na het slijpen van de tanden, kwam de tandtechnicus kijken naar mijn gebit en ook hij vond het een uitdaging. Er vond uitgebreid overleg plaats met de tandtechnicus waarbij Erdal hem liet zien hoe hij het graag wilde hebben. Op mijn tweede afspraak, twee dagen later, was alles, nog zonder porselein, klaar om te passen. Pasvorm perfect. Op mijn derde afspraak, 2 dagen later, weer alles gepast met porselein en de kleur samen met Erdal uitgekozen. Op mijn vierde afspraak, één dag later, alle kronen en bruggen geplaatst. Het resultaat is verbluffend. Ik zal het moment waarop ik voor de eerste keer mijn prachtige tanden zag nooit meer vergeten, zo overrompeld door het ongelooflijke resultaat. Wat een mooie glimlach. Alles ziet er heel natuurlijk uit. Ook Erdal en zijn assistente Meral zag je stralen bij het eindresultaat, hier doen ze het voor. De overbite is door de perfecte plaatsing van de brug en kronen enorm verminderd. Kronen zijn zo geplaatst dat ik nu ook goed kan kauwen. Alle behandelingen zijn op hoog niveau verlopen in een rustige en zeer vriendelijke sfeer, waarbij Erdal een perfecte samenwerking heeft met zijn lieve assistente Meral. Ook de tandtechnicus heeft prachtig werk geleverd en is tandtechnisch zeer bekwaam. Ook heel prettig is dat je tussen de behandelingen volop tijd hebt, zonder pijn, om het mooie Istanbul te ontdekken. Erdal is een bevlogen tandarts/implantoloog, die enorm van zijn vak houdt, dit uit zich in zijn uitmuntende zorg en kwaliteit voor zijn patiënten, op het allerhoogste niveau behandelingen geeft en dit alles voor prijzen die veel lager liggen dan in Nederland. Ook mensen die deze behandelingen in Nederland wel kunnen betalen, beveel ik Erdal aan vanwege zijn grote vakmanschap. Als mens is Erdal een lieve, vriendelijke en sympathieke man. Beste Erdal, nogmaals bedankt voor jouw inzet, begeleiding en vakmanschap. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.

Via internet kwam ik snel in contact met Dr. Erdal. Na vergelijking van offertes heb ik mijn beslissing genomen om met Dr. Erdal in zee te gaan. Mede dankzij zijn vakkennis en wat reisadvies was het 1ste bezoek voor 4 inplantaten (1dag + heen en terugreis)al in november . 4maanden later was een 10daagse vakantietrip naar Istanbul een feit. Door de persoonlijke benadering en goede zorg van zijn assistenten zijn mijn nieuwe 25 kroontjes tot"juweeltjes"geslepen. Speciale dank aan Myshuttle,Pegasus en The Marionssuite. Groeten uit België

Mijn ervaring met Erdal (en z'n team) is uitstekend en veel beter dan met vele tandartsen/implantologen uit Belgie ! Evenals: één aanspreekpunt die ook de behandelaar is, ipv verantwoordelijkheden afschuiven (implantoloog, tandarts, tandtechnisch labo,...) Ik kwam 2x bij Erdal in 10/2018 en 02/2019: Benedenkaak: 7x implants , met nadien een Zirkonium prothese van maar liefst 14x tanden. Boven: 6x zirkonium kronen op de voortanden. Ik heb 1/3 van de prijs dan deze in Belgie betaald, dit voor dezelfde topkwaliteit ! (Nobel Biocare Implants, Bruxzir tanden). Hij spreekt Nederlands, zoals wij en heeft veel buitenlandse ervaring. Erdal z'n passie voor z'n vak maakt dat hij Internationaal naar vele symposiums gaat, waarbij hij vrijwel ook meteen kan gebruikmaken van de hedendaags meest innoverende materialen en technieken en deze kan toepassen (Trefoil systeem - Nobel Biocare OF Magnetisch hamersysteem 'Magnetic Mallet' voor kortere implants met minder botverlies), wanneer ik dit schrijf is er mss. 1/10 die dit toepast in Belgie en/of Nederland, wat van hem een heel innoverende en state-of-the-Art behandelaar maakt. Dankzij z'n grote bewogenheid en ervaring is hij niet 'vastgeroest' aan 1-bepaalde techniek, en kan hij U verschillende oplossingen en/of methodieken voorstellen zodat er voor U keuze is in een behandelplan, wat U vooral in Belgie/NL. niet gaat verkrijgen !), dit alles met een vooraf duidelijk afgesproken prijs, zonder enige verrassing achteraf en een perfecte opvolging ervan. Erdal z'n duidelijk, helder, communicatieve en pijnloze stijl met geduld en tijd voor z'n patienten waarbij de liefde voor het vak en estethiek duidelijk waarneembaar zijn samen met z'n innoverend karakter maken van hem een TopTandarts/Implantoloog/Esthetisch Tandarts. Ik kan Erdal van harte aanbevelen ! en eigenlijk is t zoals de trein te nemen, op 8u staat U daar ! Reken v/e vliegticket Istanbul op €150-€200 h+t, samen met een wellness 4* hotelkamer 2-pers. aan €40/nacht... dat haalt U er zo terug uit ! U kan 3x jaarlijks bij z'n Nederlandse collega op 1ste consult komen (bespreken behandelplan). AANRADER !!! Bedankt voor de goede zorg en het perfecte werk Erdal !

Zeer tevreden over de behandelng! Net afgerond, ik een implantaat met kroon en mijn man all on six in de bovenkaak. Geen centje pijn en een perfect resultaat. Erdal is zeer kundig en een Pietje precies! Betrouwbaar in zijn planning en adviezen.

Erdal is een geweldige tandarts die ik iedereen kan aanbevelen. Ik had altijd tandartsvrees en een naar beeld van de tandartsen in het algemeen, maar door Erdal is dat beeld zeker veranderd. Hij heeft geduld en weet waar hij het over heeft. Ook is hij ontzettend nauwkeurig met in werk. Ik heb kronen laten zetten en ieder klein miniscuul dingetje wat volgens hem niet klopte werd teruggestuurd naar de TandartsLAB en aangepast tot het helemaal perfect was. Ook een groot voordeel, de LAB zit schuin tegenover de tandartspraktijk van Erdal waardoor je totaal niet lang hoeft te wachten. Pijn heb ik niet geleden omdat hij op het juiste moment verdoofd door dit ook tussendoor te doen. Ik zeg : zoek niet verder want er is er maar 1 die het zo goed kan en dat is ERDAL.

Ik kan Erdal absoluut aanbevelen, een fantastische vakman die met veel geduld en passie voor zijn vak, samen met betrokken assistentes zijn werk uitvoerd. Mijn probleem was niet eenvoudig met ontstekingen en botafbraak echter Erdal heeft mij een mooi gebit bezorgd (met implantaten, botopbouw, kroonverlenging en kronen) waar ik ontzettend blij mee ben. Wij ziin hiervoor 2 keer naar Istanbul gegaan en hebben genoten van deze prachtige en gastvrije stad. Ik kan het zeker aanbevelen, in NL was deze behandeling niet te betalen geweest, maar bovenal had in veel vertrouwen in Erdal's kennis en kunde. Super bedankt hiervoor!

Vandaag naar eigen tandarts in zkhs geweest, voor een zenuwbehandeling. De tandarts stond verbaast over de hoge kwaliteit van zetten en had nog niet eerder zulk werk vanuit Turkije gezien. Alleen nog slordig en knijwerk. Wij waren Erdal zijn eerste Hollandse patienten en lopen langer als 16jaar mee. Al het werk uit zijn handen zijn wij uiterst blij mee en zijn ondertussen uitbehandeld. Hebben een fijne vriend overgehouden. Bedankt Erdal!!

Wat een geweldige ervaring bij tandarts Erdal & Praktijk Istanbul! Na het fijne advies tijdens een consult in Nederland een afspraak gemaakt om een week naar Istanbul te komen voor 6 kronen. Erg spannend, maar door de rustige en prettige begeleiding van Erdal en zijn team voelde het meer als een weekje vakantie. En het eindresultaat? Ik schrok er gewoon van, zo fantastisch mooi! Nog veel mooier dan ik had verwacht & het lijkt enorm natuurlijk door de gekozen kleur n.a.v. mijn eigen tanden. Deze trip is zo enorm de moeite waard geweest, ik raad het iedereen aan. Zoals een aardige Belgische dame zei, die ik in de wachtkamer een aantal keren tegenkwam gedurende deze week: dit is echt een cadeau voor jezelf! Big smile! Kathelijne Soydan

Sociale Media

WhatsApp
WhatsApp
Facebook
Instagram
Twitter
Spotify